Categorieën

6 maart 2018: OCSG en CASS

We waren te gast in de Vrije Basisschool de Wegwijzer te Balegem.

Naast enkele administratieve aspecten (korte vervangingen, aantal leerlingen, prognose lestijden en puntenenveloppes, overzicht vacante lestijden en uren) kwamen nog een drietal inhoudelijke dossiers aan bod:

  • de eventuele aanpassing van de lesuren in functie van de 1/5 verlofstelsels: de voor- en nadelen werden besproken.
  • de resultaten van de bevraging ‘professionele leerwinst’ werden voorgesteld. Deze bevraging had betrekking tot de ‘Gouden Weken’, co√∂peratief leren, techniek en STEM, muzische vorming en ICT/media. Wij mogen best wel trots zijn op onze professionele leerwinst!
  • de tussentijdse evaluatie van het beleidsplan van de scholengemeenschap.

Comments are closed.